header
Blog VerftechniekenPinterest Abbondanza PaintTwitter Abbondanza PaintFacebookpagina Verftechnieken

Boeken en e-books

Vind je het leuk om oude meubels te restylen? En ben je op zoek naar eenvoudige technieken om je spullen een vintage of brocante look te geven? Hierbij enkele tips.

Boek Decoratieve Verftechnieken, Antiekeffecten

Dit is een praktisch boek vol tips & trucs, handige stap voor stap beschrijvingen en boordevol kleurenfoto’s. Na jarenlang workshops verftechnieken te hebben gegeven heb ik in dit boek de populairste onderwerpen uit mijn workshops samengevat. De technieken worden stap voor stap behandeld, voorzien van duidelijke foto's en met een uitgebreide uitleg over de gebruikte materialen en producten.

Met behulp van dit boek leer je werken met krijtverf, kalkwas, antiekwas, patineren, whitewashen, doorschuren van verflagen, craqueleren en allerlei andere leuke technieken om je meubels en accessoires een make-over te geven. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, blijf je bezig. Dus wees gewaarschuwd!
Het boek is te bestellen via verftechnieken.nl en eveneens verkrijgbaar via de reguliere boekhandel.

E-books over verftechnieken

In een e-book wordt een bepaalde door mij ontwikkelde techniek of een speciaal verfeffect beschreven. Deze technieken staan niet in het boek Decoratieve Verftechnieken, Antiekeffecten. Je kunt een e-book op je computer of laptop lezen en bewaren, maar je kunt het natuurlijk ook (helemaal of deels) uitprinten. De e-books zijn uitsluitend te bestellen via verftechnieken.nl

Inmiddels zijn er over de volgende onderwerpen e-books verkrijgbaar:
Armeluiszilver maken
Betonlook
Vergrijzen & Old Wood effect

 

 

boek antiekeffecten